ONLINE KÉPZÉSEK

Az Egyensúlyért Oktatási és Stresszoldó Bt. 1996 (1996-98 között egyéni vállalkozás formájában) óta foglalkozik gyermek- és felnőttképzéssel.

Fő célunk, hogy mindenki számára gyakorlati és használható tudást nyújtsunk át.

Hiszünk abban, hogy az információs társadalomban a tudás az, ami értéket képvisel. Minél többet tudsz, annál értékesebb vagy a munkaerőpiacon, a családod, az ismerőseid és a környezeted szemében is.

Munkánk célja tehát az, hogy TUDÁST kapj! Megismerj és elsajátíts olyan képességeket, amelyeket alkalmazni tudsz a hétköznapi életedben. Ezt az új tudást alkalmazhatod a hobbid során, de munkád során is, növelve az értékedet és a jövedelmedet.

Nekem (Gál Attila) négy diplomám, három OKJ-s és rengeteg egyéb tanfolyami végzettségem, vizsgám van. Sok készséget online képzés formájában szereztem meg. Azt gondolom, hogy a mai felgyorsult világban az idő az, ami a szűk keresztmetszet képviseli, azaz ebből van a legkevesebb. Ezért a jelenléti képzések mellett megszerveztem és elindítottam az Online Képzések oldalt, ahol a tudáshoz bárhonnan, bármikor a saját igényeid szerint hozzáférhetsz. Nincs utazási idő, terembérlet és egyéb költségek.

Kollegáimmal együtt azt gondolom, hogy az online képzés az a platform, amin keresztül sok képességet, aránylag rövid időn belül megismerhetsz és elsajátíthatsz. Nagyon fontos, hogy amit tanultál, azt ültesd is át a gyakorlatba! Próbáld ki!

Miket tudsz nálunk online tanulni?

Több kategóriában kínálunk online képzéseket. Ezeket a kategóriákat folyamatosan töltjük fel tananyaggal és bővítjük őket az igényeknek megfelelően.

  • vállalkozás
  • önismeret, pszichológia
  • hobbi
  • egészség, életmód
  • természetgyógyászat
  • tanulási technikák

 

Értékeink:

Tudás: „A tudás hatalom!” – tartja mondás. Igen. A tudással a saját kezedbe veheted az életed felett az irányítás hatalmát.

Folyamatos fejlődés: mi is tanulunk, fejlődünk.

Megbízhatóság: azt adjuk, amit ígérünk. Sőt! Inkább többet, de semmiképpen sem kevesebbet!

Hitelesség: tartjuk a szavunkat. Technikai hiba esetén értesítünk. Olyan online képzéseket teszünk fel, amelyeket ellenőrzünk, kipróbálunk és alkalmazhatsz is a későbbiekben a saját életedben.