Érted Értetek

Online tréning e-book formában ahhoz, hogy hogyan építs egy működő kapcsolatot!

Önismereti utazásod első lépéseiben leszek kísérőd, kedves Olvasó, aminek végére sosem érhet senki sem. Ám minél nagyobb utat teszel meg, annál tudatosabban, harmonikusabban élhetsz mindennapjaidban és elkövetkező párkapcsolataidban.

Hogyan?

Ahogy közelebb kerülsz valós énedhez, aki már nem a környezetnek szeretne megfelelni, hanem tudja, mit akar valójában, megtalálta a „belső mag”-ját, a saját, egyedi iránytűjét, egyre valószínűbben fogsz hasonló párt bevonzani, akivel a konfliktusok, nehézségek ellenére is – hiszen ilyen minden kapcsolatban adódik – kölcsönös tiszteleten, bizalmon alapuló kötelékben élhetitek közös életeteket.

Kőrösy Sára

pszichológus

Mit ad ez az e-book?

Családi minták

Feltérképezheted a családodtól származó mintákat, tapasztalásokat párkapcsolat, intimitás vonatkozásában, amik Rád, választásaidra, párkapcsolathoz való hozzáállásodra, abban való viselkedésedre is hathattak.

Korábbi kapcsolatok

Ránézhetsz korábbi kapcsolataidra: mit tanultál, mit lett volna érdemes Neked másképp tenni, mire vágysz a Magadról feltárt új ismeretek fényében valóban egy kapcsolatban.

Komplett Stratégia

Sorra veheted, milyen helyzeteken érdemes elgondolkodnod, mielőtt megtörténik az első randi.

Ez a TE e-bookod, ha

Mi tartalmaz az e-book?

Érted Értetek párkereső e-book

Lépj be a mély önismereten alapuló párkeresés világába!
HUF 3190
  •  
Népszerű

Gyakran Ismételt Kérdések

A leggyakoribb kérdések és válaszok

Igen, de ez automatikusan megtörténik.

Kapsz majd egy e-mail a felhasználó neveddel és a jelszavaddal.

Ezzel a felhasználó névvel (amit a megadott nevedből generál a rendszer) vagy az e-mail címeddel tudsz belépni.

A jelszavadat megváltoztathatod majd belépést követően.

A felhasználói fiókod alapján tud a rendszer azonosítani és ezen keresztül tudsz bármikor belépni az általad megvásárolt Tanfolyamokhoz/Termékekhez.

Bankkártyás fizetés esetén azonnal a visszaigazoló levélben találsz egy letöltési linket, amire kattintva letöltheted a könyvet.

Átutalás választása esetén meg kell várnod, amíg kiküldjük a számlád (billingo.hu rendszerén keresztül), majd megérkezik az utalásod. Ezután tudjuk a letöltési linket elküldeni. Ez akár 3-4 napot is igénybe vehet, attól függően, mikor utalsz.

Mindenképpen ellenőrizd e-mail fiókod és a spam mappádat is! Állítsd be e-mail címeinket nem spamként, hogy mindig megkapd leveleinket (info@egyensulyert.hu kepzesek@onlinekepzesek.hu ).

Az ÁSZF 7.2. pontja alapján 100% garanciát vállalunk a képzéseinkért. A kötelezően előírt 15 nap helyett, 365 napon belül visszatérítjük a képzés árát, ha nem vagy megelégedve.

Nem engedjük el a kezed!

Három lehetőség is van a kapcsolattartásra:

  • Írhatsz levelet nekünk és továbbítjuk a szerzőnek, Kőrösy Sára pszichológusnak, aki megválaszolja azt.
  • Van lehetőséged egyéni konzultációt is kérni.
  • Kérdezhetsz Facebook csoportunkban is.

Igen. A képzés anyagai reszponzívak. A letölthető munkafüzeteket azonban csak asztali gépről érdemes letöltened, hacsak nem alkalmas a telefonod a pdf fájlok kezelésére.

Teljes mértékben. A Barion rendszerén keresztül fizethetsz bankkártyával. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013